Ook in 2011 kon je prachtige prijzen winnen met The Magic Box!

22 december
antwoord: metro
Rita Van Goey uit Belsele wint een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas, een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel en een duoticket van Siniscoop in Sint-Niklaas.13 december
antwoord: wentelteefje
Rita Van Kerckhove uit Waasmunster wint een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas, een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel en een duoticket van Siniscoop in Sint-Niklaas. 

25 november
antwoord: golf car
Bob Vanovertvelt uit Sint-Niklaas wint een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas, een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel en een duoticket van Siniscoop in Sint-Niklaas.

21 november
antwoord: muurbloempje
Lea Temmerman uit Moerbeke wint een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas, een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel en een duoticket van Siniscoop in Sint-Niklaas. 

10 november
antwoord: dirndl
Brigitte Verhulst uit Hulst wint 2 cadeaubons van 50 euro van restaurant Acropolis in Sint-Niklaas, een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel, een duoticket van Siniscoop in Sint-Niklaas en een dvd met de grootste hits van Queen. 

28 oktober
antwoord: Père Lachaise
Jeannine Creve uit Sinaai wint een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas, een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel en een duoticket van Siniscoop in Sint-Niklaas. 

17 oktober
antwoord: Valois-zegeltje
Maria Van Vlierberghe uit Meerdonk wint een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas, een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel, een duoticket van Siniscoop in Sint-Niklaas en de dvd Partners In Music.
 
30 september
antwoorde: vakantieliefde
Thérèse Maes uit Melsele wint een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas, een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel, een duoticket van Siniscoop in Sint-Niklaas en de dvd Roy Orbison Live At Austin City Limits.

6 september
antwoord: griffel
Anita Croes uit Sinaai wint een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas, een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel, een duoticket van Siniscoop in Sint-Niklaas en een 3 CD Box 50’s Rock ’n Roll.

1 juli
antwoord: Katrien Devos / De Kotmadam
Walther Daelman uit Sint-Pauwels wint een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas, een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel en een duoticket van Siniscoop in Sint-Niklaas.

24 juni
antwoord: Penny Lane
Rita Vandenbergen uit Temse wint een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas, een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel, een duoticket van Siniscoop in Sint-Niklaas en een kistje met Bordeaux-wijnen. 

9 juni
antwoord: bakvis
Linda Belleter uit Dendermonde wint een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas, een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel, een duoticket van Siniscoop in Sint-Niklaas en een grill- en gourmetstel. 

25 mei
antwoord: volkstuintje
Maria Van Vlierberghen uit Meerdonk wint een trolley inclusief strandlaken, een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas, een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel, een duoticket van Siniscoop in Sint-Niklaas en de dvd ’Classic Hits From The 50’s & 60’s’. 

11 mei
antwoord: droedelen
Ingrid Cerpentier uit Stekene wint een Thomas Cook Travelbox ’Best of Belgium’, een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas, een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel, een duoticket van Siniscoop in Sint-Niklaas en de dvd ’Classic Hits From The 60’s & 70’s’.

13 april
antwoord: Betty Boop
Gino De Bock uit Meerdonk wint een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas, een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel, een duoticket van Siniscoop in Sint-Niklaas en een set Petrus-bier.
 
4 april
antwoord: Bermudadriehoek
Pierre Maertens uit De Klinge wint een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas, een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel, een duoticket van Siniscoop in Sint-Niklaas en de dvd Bee Gees in Las Vegas.

21 maart
antwoord: kattebelletje
Jos Van Mol uit Zwijndrecht wint een brunch voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas, een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel, een duoticket van Siniscoop in Sint-Niklaas en een dubbelcd met hits uit de 60’s.

10 maart
antwoord: liggende wip
Geert Staessens uit Sint-Niklaas wint een Thomas Cook Travelbox ’Made in Belgium’, een magnumfles Château Pitot (Bordeaux), een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel en een duoticket van Siniscoop in Sint-Niklaas.

3 maart
antwoord: oelewapper
Gilbert Voermantrouw uit Sint-Gillis-Waas wint een aankoopcheque van 190 euro, geschonken door Electro VD in Temse, een driegangenmenu voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas en een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel. 

21 februari
antwoord: Chris Montez
Brigitte Verhulst uit het Nederlandse Hulst wint een aankoopcheque van 100 euro, geschonken door Electro VD in Temse, een driegangenmenu voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas en een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel + een persoonlijke gesigneerde cd van Chris Montez. 

15 februari
antwoord: slipgevaar
Thérèse Maes uit Melsele wint een aankoopcheque van 200 euro, geschonken door Electro VD in Temse, een driegangenmenu voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas en een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel. 

28 januari
antwoord: biechtstoel
Reina Smet uit Kruibeke wint een aankoopcheque van 115 euro, geschonken door Electro VD in Temse, een driegangenmenu voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas en een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel. 

24 januari
antwoord: feestvarken
Willy Pannier uit Sint-Niklaas wint een aankoopcheque van 185 euro, geschonken door Electro VD in Temse, een driegangenmenu voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas en een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel.  

13 januari
antwoord: melkkoe
Linda Foubert uit Haasdonk wint een aankoopcheque van 35 euro, geschonken door Electro VD in Temse, een driegangenmenu voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas en een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel.  

12 januari
antwoord: suikertang
Patrick Cerpentier uit Sint-Gillis-Waas wint een aankoopcheque van 100 euro, geschonken door Electro VD in Temse, een driegangenmenu voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas en een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel.  

6 januari
antwoord: smulpartij
Frieda Wenselaers uit Sint-Niklaas wint een aankoopcheque van 200 euro, geschonken door Electro VD in Temse, een driegangenmenu voor 2 in Bell’s Café in Sint-Niklaas en een ’2 voor de prijs van 1’-toegangsticket van Thermen Londerzeel.