REGIO. De tien Wase gemeenten Beveren, Kruibeke, Temse, Sint-Gillis-Waas, Sint-Niklaas, Waasmunster, Lokeren, Stekene, Zwijndrecht en Moerbeke werken samen met CAW, Diensten Maatschappelijk Werk van de ziekenfondsen, Eerstelijnszone Waasland ZW en Eerstelijnszone Waasland NO voor lokale contactopsporing in de strijd tegen corona. 

Wie positief getest is of in contact is geweest met iemand die covid-positief is, mag een telefoontje verwachten van het Wase (03 760 92 00) of Vlaamse contactopsporingscenter (02 214 19 19). De contactracers willen dan niet enkel je contactgegevens weten, ze willen ook weten hoe het met je gaat en of je hulp nodig hebt. 

Wie vragen of klachten heeft over het contactopsporingcentrum in het Waasland kan een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Voor algemene vragen over COVID-19, bel de algemene infolijn op het gratis nummer 0800 14 689. Voor vragen over de testuitslag: Surf naar mijngezondheid.be of contacteer je huisarts. (mb)