HULST (NL). Ook in Nederland slaat het Covid-19 virus ongenadig toe en heeft de overheid maatregelen genomen. Daardoor is het stadsfestival Vestock afgelast. Het festival zou normaal plaatsvinden op 5, 6 en 7 juni in Hulst. De organisatie is er het hart van en doet z’n uiterste best om het aangekondigde programma integraal door te schuiven naar volgend jaar. 

"Aangezien het programma voor 2020 nog niet compleet was volgen er voor 2021 ook nog nieuwe namen. We willen iedereen enorm bedanken die in aanloop naar deze editie weer bergen werk heeft verzet. Daarnaast gaat onze dank uit naar onze sponsors, partners, leveranciers en uiteraard ons trouwe publiek. We houden van jullie en bedanken jullie voor jullie steun, begrip en vertrouwen.", klinkt het. 

Volgend jaar staat Vestrock gepland op 4, 5 en 6 juni. Reeds gekochte tickets voor editie 2020 blijven geldig. Wie z’n tickets terugbetaald wil hebben, kan zich tot 1 juni aanmelden via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De organisatie hoopt dat iedereen z’n behoudt. "Met het behouden van je ticket(s) steun je Vestrock en de toekomst van het festival.", klinkt het. (mb)