BEVEREN. De Colruyt-vestiging in Beveren opent woensdag 16 juni 2021 opnieuw de deuren. De winkel was de voorbije drie maanden gesloten voor ingrijpende verbouwingen. Daarbij is de versmarkt uitgebreid en de beenhouwerij omgevormd tot een open atelier. Klanten zullen de beenhouwers nu aan het werk kunnen zien. De beenhouwerij blijft zelfbediening. 

Ook op vlak van energievoorziening is er wat veranderd. De winkel is voorzien van zonnepanelen, alle verlichting is vervangen door led-verlichting en de restwarmte van de koelinstallatie wordt gerecupereerd. Tot slot is het aantal plaatsen op de parking uitgebreid van 137 naar 167 plaatsen en er is een laadpaal voor elektrische auto’s. 

Omwille van de coronamaatregelen is er geen opendeuravond bij de opening. "Kom de vernieuwde Colruyt in Beveren in de eerste week ontdekken, dan zorgen wij voor een klein welkomstgeschenk. Mijn team en ik kijken ernaar uit om iedereen veilig in onze winkel te verwelkomen. We vragen je daarom om alle regels van de overheid te volgen.", zegt gerant Kris Vandaele. (mb)