STEKENE. De gemeente Stekene vraagt zijn inwoners om van hun straat, wijk of buurt een warme omgeving te maken door samen de voortuinen of straatgevels onder te dompelen in een sfeervol winterthema. Op die manier kunnen verschillende buurten het tegen elkaar opnemen en strijden voor de titel 'Warmste buurt van Stekene'.

Wie de titel van Warmste buurt wil winnen, moet zijn of haar buurt inschrijven voor 15 december 2020 inschrijven via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Elke straat, wijk of buurt in Stekene, kan deelnemen. Na 15 december zal een jury de ingeschreven straten, wijken of buurten bezoeken. Rond Kerstmis wordt bekendgemaakt wie de titel van Warmste buurt wint. De prijs bestaat uit een springkasteel op een buurtfeest. 

kerstboom

Straat- of wijkcomités kunnen bij de gemeente alvast een gratis kerstboom van ongeveer 2,5 meter bestellen. Een boom reserveren kan tot vandaag, 16 november, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. (mb)