WAASMUNSTER. OKay heeft vrijdag een nieuwe buurtwinkel in de Schrijbergstraat geopend. Het is de 140ste winkel in de Colruytgroep en de 22ste in Oost-Vlaanderen. De nieuwe winkel is 645 m² groot en is met duurzame technieken en materialen gebouwd. Zo komt de elektriciteit uit zonnepanelen, is er led-verlichting en wordt de vrijgekomen warmte uit de koeling gerecupereerd. Op de parking staat zelfs een oplaadpunt voor elektrische auto’s. 

De buurtsupermarkt behoort tot de nieuwe generatie OKay-winkels van Colruyt Group en heeft een frisse, moderne inrichting. "In de freshmart zorgen de brede gangen voor een aangename winkelervaring. Ons uitgebreide assortiment dagvers fruit en groenten komt volledig tot zijn recht.", zegt store manager Katrien. "Buiten de freshmart hebben we bovendien een tapasmeubel geplaatst met een uitgebreid assortiment vlees-, vis- en veggiehapjes voor een lekkere apero-avond met vrienden."

Een team van 10 medewerkers zorgt er voor dat klanten er snel en gemakkelijk hun dagelijkse boodschappen kunnen doen.  (mb)