SINT-NIKLAAS. Onder het motto 'Geen bezoek? Vraag een verzoek' start Goldies Radio, in samenwerking met Zorgpunt Waasland, een verzoekprogramma voor familie, vrienden of kennissen die je voorlopig niet kan bezoeken in een van de woonzorgcentra, thuis of in het ziekenhuis.

"In deze tijden waar het coronavirus om zich heen grijpt en we allemaal afstand van elkaar moeten houden, heeft iedereen nood aan een dikke knuffel. Dat is door de maatregelen van de overheid niet mogelijk, dus zet Goldies Radio muziek in als bindmiddel tussen mensen want muziek verzacht, heelt en roept mooie herinneringen op. De woonzorgcentra van Zorgpunt Waasland zullen flyers ontvangen met daarop alle info.", zegt stationmanager Marc Bogaert. 

Verzoekjes aanvragen kan via een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het invulformulier op goldiesradio.be/verzoekje. Wie wil kan een leuke of inspirerende audioboodschap achterlaten op de voicemail via het nummer 0466 90 38 19 of via facebookmessenger (@goldiesradio). Het verzoekprogramma is vanaf maandag 30 maart dagelijks te beluisteren tussen 14 en 15 uur. Rik Beker (foto) neemt de presentatie voor z'n rekening. Goldies Radio is te beluisteren via 106.8 FM vanuit Sint-Niklaas, via 107.5 FM vanuit Stekene en online via goldiesradio.be. (jb)