BEVEREN.  De gemeente opent een rouwregister voor de overleden peuter Dean Verberckmoes in deelgemeente Verrebroek, de woonplaats van de peuter en zijn mama Elke Verberckmoes. 

Peuter Dean Verberckmoes was al een paar dagen vermist. Gisteravond kwam het harde nieuws dat zijn lichaam werd gevonden in Nederland. “Het is met grote verslagenheid dat wij kennis hebben genomen van het nieuws dat het lichaam van Dean werd teruggevonden. In naam van het gemeentebestuur, maar ook in naam van onze gemeenschap, wil ik ons medeleven uitspreken tegenover de mama van Dean en de familie, vrienden en kennissen die zich geconfronteerd zien met een groot verlies. Daarom zullen we in deelgemeente Verrebroek de vlaggen halfstok te hangen. We openen ook een rouwregister in OC De Verre, het ontmoetingscentrum van Verrebroek. Mensen kunnen in het rouwboek hun medeleven betuigen.”, aldus burgemeester Marc Van de Vijver.

Het rouwregister ligt ter beschikking in OC De Verre vanaf vandaag van 14 tot 20 uur en vanaf morgen tot en met zondag 23 januari, doorlopend van 9 tot 20 uur. OC De Verre is gelegen aan de P. Vergauwenstraat 60b te Verrebroek. (mb)