STEKENE.  Het aantal tickets voor Crammerock werd voorlopig beperkt tot 13.500 tickets per dag en die waren razendsnel de deur uit. Ook alle beschikbare weekendtickets waren in mum van tijd uitverkocht. De nood om eens flink uit de bol te gaan is daar niet vreemd aan. Daar bovenop staan er heel wat grote namen op de affiche, zoals Doe Maar, The Kooks, Arsenal, Tourist LeMC, Zwangere Guy, Balthazar en dEUS. 

De organisatie bekijkt of het aantal bezoekers kan verhoogd worden. Daarbij zal rekening gehouden worden met de vaccinatiegraad in de regio, bezoekersinformatie en overleg met overheden. "We willen met zoveel mogelijk mensen festivallen, maar het spreekt voor zich dat we dit enkel willen doen als alle indicatoren qua veiligheid en praktische organisatie helder groen zijn.", klinkt het. 

Wie nog geen ticket kon bemachtigen, kan zich inschrijven op een wachtlijst op crammerock.be. "We begrijpen dat er heel wat mensen zonder ticket teleurgesteld zijn, we raden hen aan om in te schrijven op onze wachtlijst en we hopen midden augustus met meer goed nieuws te komen.", luidt het nog. 

Toegang tot Crammerock is enkel mogelijk met een geldig Covid Safe Ticket. Met zo’n ticket kunnen festivalbezoekers aantonen dat ze gevaccineerd zijn of negatief getest zijn. Om een geldig Covid Safe Ticket te kunnen voorleggen moeten bezoekers ofwel een vaccinatiecertificaat, negatief PCR-testcertificaat, negatief antigeen(snel)testcertificaat of een herstelcertificaat van maximaal 6 maanden oud hebben. (mb, foto: Crammerock)