MEDIA. De Sint-Niklase politicus Conner Rousseau is dé grote verrassing in het vtm-programma The Masked Singer. De verbazing stond bij de speurders op het gezicht te lezen toen hij werd ontmaskerd als konijn en dat zal allicht in vele huiskamers ook zo geweest zijn. Op de vraag waarom hij heeft deelgenomen antwoordde de Vooruit-voorzitter dat hij ook maar een jonge gast is die graag nieuwe dingen probeert. Hij werd uiteindelijke derde in de ontmaskeringswedstrijd. 

De 20-jarige Camille Dhondt heeft The Masked Singer gewonnen als Miss Poes en ridder Loredana werd tweede. "De winnares van The Masked Singer? Ikke? Wat een eer! Dat is echt zot!", aldus Camille, "Als ik terugkijk op het hele parcours kan ik niets anders zeggen dan dat ik zo dankbaar ben dat ik dit heb mogen doen. Ik heb het met twee handen vastgegrepen en mijn grenzen heel erg verlegd. Ik denk dat ik in die vijf maanden meer ervaring heb opgedaan dan dat ik al had in mijn hele leven. Ik wil dit gewoon morgen terug opnieuw doen, wat een ervaring!". 

Ook 2 Fabiola-zangeres Loredana sluit haar parcours af met een glimlach: "Ik heb altijd van Ridder gehouden. Show na show word je meer één met het pak. Ik kon mijn armen niet naast mij laten hangen, dus leek het altijd precies alsof ik ajuinen onder mijn armen had. Als ik naar huis ging, had ik mijn armen nog altijd een beetje zo. Ik besef dat muziek echt mijn leven is. Voor mij zal ik altijd Riddertje blijven." 

Ontdek het hele verhaal van Camille, Loredana en Conner Rousseau nu in Behind The Mask op VTM GO of op woensdag 23 maart om 20u35 bij VTM. (mb, foto’s: DPG Media)