LUISTER LIVE

         

 

 [ HOME ]


Van 15 tot en met 26 december 2014 liep op Goldies Radio een eindejaarswedstrijd. In de etalage van Scaldis Reizen in het Waasland Shopping Center stond een grote kaars van Goldies Radio. Bedoeling was om het gewicht van deze kaars te raden. Op zaterdag 10 januari 2015 werd het gewicht van de kaars bekend gemaakt: 25,400 kilogram.

Alle winnaars werden op zaterdag 10 januari 2015 uitgenodigd op een receptie met een natje en een droogje. Tijdens de receptie werden ook de prijzen: flessen wijn en cava, dvd’s, biermanden, een digitaal fototoestel en een gastronomisch weekend voor 2 personen uitgedeeld. Tijdens de interviews bleek dat de wedstrijd bittere ernst waarbij voor pure gokken weinig plaats was maar dat er heuse wiskundigde formules aan te pas kwamen. Die inspanningen werden beloond!

Deze winnaars wonnen een pakket bestaande uit een fles wijn, een fles cava en een dvd naar keuze.
- Walter Franckaert
- Stephan Sleebus
- Martine De Kezel
- Rita Duymelinck

Zij wonnen een biermand en een dvd naar keuze:
- François De Bock
- Nicola Lestingi
- Linda De Baere
- Patrick Rousseau

Patrick Cerpentier won de tweede prijs: een digitale camera en een dvd naar keuze.

De hoofdprijs werd gewonnen door Michael De Schepper: een gastronomisch weekend voor twee personen in de Belgische Ardennen.

Bekijk de foto’s op de pagina met winnaars.

Goldies Radio dankt elke deelnemer en wenst iedereen een fantastisch jaar boordevol toffe oldies en leuke prijzen!
Niets van deze website mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke schrifelijke toestemming van Radio Solymar vzw/Radio Scheldeland vzw.
Copyright © 2005 - 2015 goldiesradio.be | Disclaimer, copyright en privacyverklaring